REFERENCER OG KUNDEUDTALELSER

KVALITET ER DEN BEDSTE OPSKRIFT –
JEG SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER….

Kunder Webdesign


De webløsninger som jeg har fået lov til at være med til igennem årene er meget forskellige i design og funktioner.
 • Astra Zeneca / Biocomm Productions / Bjørnbøl Grafisk / Cohn & Wolfe / Designertapet / eXerp / fineArtPhotography / Fotokaeden / Healux Nordica / HK / Holme & Co / Kamp/Jensen / Københavns Kommune / Miljøpunkt Bispebjerg / Novo Nordisk Dawnmind/Dawnyouth / Novozymes A/S / Peppercorn / Planteriget / Stein Beck ApS / Vogelius Productions / Rosenweis Healing / Visdomstiden / Zandonaia

  – og mange flere…


Kunder Undervisning


Jeg har undervist i Webdesign på erhvervskurser siden år 2000.
Nedenunder kan du se et udpluk af mine kunder.
 • Amagerbanken – Berlingske Tidene – BUPL – Caslon IT – DADL – Dansk – Tipstjeneste – FutureCom – Kursusplanen – NetCom Kursus – Novozymes A/S – Nykredit – Odsherred Kommune – Politiken A/S – Softworld – Sunrise A/S – TDC Totalløsninger A/S – UNDP (FN) – Villabyernes Medie Center


DINE ØNSKER OG BEHOV ER I FOKUS

 • Det er formidlingen af dig som menneske og virksomhed der er det vigtigste for mig. Din viden, dine værdier og erfaringer, dine unikke produkter som kan tilføre dine kunder værdi.
  JEG MØDER MINE KUNDER I ØJENHØJDE

STOR TEKNISK EKSPERTISE MED HJEMMESIDER OG ERFARING MED AT SKABE VARIGE RELATIONER ONLINE

 • Jeg ved hvilke udfordringer du står med, når det drejer sig om din hjemmeside.
  Det ved jeg, fordi jeg med min baggrund har arbejdet med mennesker og deres hjemmesider i mere end 19 år. Fra min tid hos et stort web-bureau, som webmaster hos kendte virksomheder, som underviser på erhvervskurser i webdesign og ikke mindst som selvstændig.

  Det der optager mig mest, er at du får en hjemmeside der repræsenterer dig og din virksomhed optimalt. Jeg kombinerer min viden og mange års erfaringer med webdesign og brugervenlighed – med en kyndig vejledning i at skabe varige relationer online.

  +19 års erfaring med Webdesign og Online Kommunikation har lært mig at samarbejde og dialog skaber succes!

DET BETYDER FOR DIG AT DU FÅR

  1. en professionel samarbejdspartner som du kan stole på
  2. kyndig vejledning i hvad der er med til at skabe succes på nettet
  3. hjælp til afklaring af dine reelle behov og muligheder vedrørende dit online tilstedeværelse
  4. en professionel og gennemført hjemmeside i et design efter dine ønsker
  5. et basis SEO optimeret website så dine kunder kan finde dig eller din virksomhed i søgeresultaterne
  6. en hjemmeside der er helt din egen – uden økonomiske bindinger
  7. du bliver taget i hånden under hele processen
  8. mulighed for at tilkøbe support til opdatering og vedligeholdelse af din WordPress / WooCommerce hjemmeside
  9. jeg vil gøre alt for at det ikke sker, men skulle du blive “træt” af mig en dag, ja så er der mange andre derude der kan arbejde videre med din WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop

thomas j. langer – thomaslanger.dk

+45 5054 7618

Kunderne siger:


Thomas Langer (thomaslanger.dk) har været vores leverandør og samarbejdspartner igennem 12 år. Vi har tilknyttet Thomas som teknisk tilrettelægger til at lave hjemmesider i HTML og WordPress samt til flash og html-kodning af E-learning portaler. Thomas har hjulpet os med udvikling af adskillige Flash programmer til vores kernekunder. Thomas har altid været en loyal samarbejdspartner og udvist stort engagement og nytænkning i vores projekter. Han har formået at omsætte vores ideer og kravsspecifikationer til brugervenligt og elegant webdesign. Produkterne bliver fulgt til dørs og gennemarbejdet til mindste detalje. Desuden er Thomas ordholdende med fokus på deadlines og fornuftige produktionsomkostninger. Jeg kan varmt anbefale Thomas Langer.

Niel Erik Risager | Konsulent Københavns Kommune

Jeg vil gerne sige dig mange tak for et rigtig godt samarbejde. Du er altid både hurtig og effektiv til at løse vores problemer – og jeg ved, at jeg altid kan regne med dig. Både til konkrete løsninger og sparring. Det er dejligt.
Louise Toftegaard Hansen | Marketing/PR hos Brdr. Strecker

Jeg kan anbefale at bruge Thomas hvis der er brug for en hjælpende hand til hjemmesider – specielt er han dygtig til WordPress. Vi var en lille forening med ca. 65 medlemmer, hvor jeg fik stor hjælp til små penge. Thomas gav os tilbud på arbejdet og udførte det båd hurtigt og til stor tilfredsstillelse.
Bjarne Wessel | Senior Project Engineer, Mærsk Oil Quatar

Thomas J. Langer er hamrende dygtig, effektiv og han har en stor indlevelsesevne og omstillingsevne til at forstå og give sine kunder lige præcis det de har brug for, og som præsenterer deres forretning online så man oplever sig set og hørt.

Og så er han til at betale og hans priser er gennemsigtige så man får sig ikke en slem overraskelse, og pludselig skal betale noget man ikke forstår.

Ketti Bueno Ferrer | Salsavida.dk
Vi bruger WordPress/Woocommerce til online køb og administration af medlemskaber. Vi har haft forskellige webbureauer på til at hjælpe med opsætning af medlemssystemet, men det har ikke fungeret optimalt og vi har måtte skifte plugin undervejs og bøvlet med at få medlemmerne over i et nyt plugin (Subscription). Vi har derfor haft en del udfordringer med at få medlemssystemet til at fungere som det skulle. Vi søgte derfor en ekspert på området og stødte på Thomas Langer, der har en del erfaring med WordPress og plugins. Thomas blev kastet sig hovedkuls ind i vores medlemssystem i WordPress/Woocommerce, men han tog professionelt handsken op. Thomas fik analyseret sig frem til problemerne og kom med de rigtige løsninger og fik ryddet op og systematiseret flow og setup så vi idag har et velfungerende og automatiseret medlemssystem. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Thomas, der har stor ekspertise i WordPress og hurtigt kan sætte sig ind i udfordringerne og finde løsninger på disse og få det til at fungere.
Lars Peter Busch | Chimalaya Charity

Jeg har haft fornøjelsen af arbejde sammen med Thomas Langer om opbygningen af en ny salgshjemmeside for en sammenslutning af gymnasieforlag. Thomas er særdeles konstruktiv og behagelig at samarbejde med. Han er lyttende og hurtig til at sætte sig ind i nyt stof – og han går efter de fælles mål. Samtidig supplerer han med konstruktive indspark, der gavner både proces og resultat. Som person besidder Thomas en stor modenhed og et meget behageligt væsen. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas til en fremtidig samarbejdspartner.
Janne Elmsted | Redaktionskoordinator hos Alinea (Egmont)

Jeg har samarbejdet med Thomas omkring udviklingen af en ny webshop. Thomas har løst alle vores små og store problemer hurtigt og effektivt. Han er en god sparringspartner i processen og kan hurtigt sætte sig ind i en kompleks kundegruppes behov. Desuden besidder Thomas en række menneskelige kvaliteter, som gør ham til en skøn kollega.
Maria-Therese Svanholm | Sales Account Manager at Area9 Lyceum

thomaslanger.dk | v/ Thomas J. Langer | Raadvad 6 - DK 2800 Lyngby | CVR: DK27807402

+45 5054 7618    mail@thomaslanger.dk